Geruchten
17 maart 2010 - Ron Smeets

Geen copy-paste in eerste versie van Windows Phone 7 Series

Mmmmh, toen ik dit bericht las kreeg ik ineens een bijzonder deja-vu ;-)

Volgens Engadget heeft Microsoft namelijk bevestigd dat de eerste versie(s) van Windows Phone 7 Series geen copy-paste functionaliteit aan boord zal hebben.

Ik zeg: iets te goed afgekeken van Apple ;-)) OK, een flauwe grap, maar het is toch op z'n minst bijzonder te noemen als deze berichten waar blijken te zijn als, eind dit jaar, de eerste Windows Phone 7 Series toestellen op de markt komen, toch? Sterker nog, het bericht van Microsoft is echter nog iets vreemder omdat de 'oudere' en huidige versies van Windows Mobile wél een copy-paste functie hebben.

Laten we hopen dat Microsoft t.z.t. snel met een update komt waarin copy-pase wel mogelijk is. Wat mij betreft mogen ze die update zelfs nog uitrollen vóórdat de eerste toestellen in de winkels liggen, maar ik denk dat jullie dat wel met mij eens zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.