Nieuws
14 april 2011 - Ron Smeets

Geen cash meer bij Telfort

Iedereen die vanaf nu een toeste, beltegoed of andere (mobiele) aankoop doet bij een van de 53 Telfort winkels moet beslist zijn of haar pinpas niet vergeten.

De telecomwinkel maakte gisteren namelijk bekend dat daar nu uisluitend nog pinbetalingen mogelijk zijn. Voor de veiligheid van de klanten en het personeel, zo luidt het officiele persbericht, heeft Telfort besloten geen contant geld meer te accepteren.

Op zich is het niet zo vreemd. Immers, je moet al jaren bij het afsluiten van een telefoonabonnement de bekende 1 cent pinnen ter controle. Zonder pinpas ging dat sowieso al niet meer, maar wanneer je natuurlijk even binnenwipt voor 10 euro beltegoed of een accessoire, dan is het goed om te weten dat je die aankopen vanaf nu dus ook alleen maar met je pinpas kunt afrekenen bij Telfort.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.