Entertainment
02 december 2006 - Ron Smeets

Geen camphones op de filmset van Reese Witherspoon

Actrice Reese Witherspoon heeft bij de filmmaatschappij een verbod afgedwongen op de aanwezigheid van camphones op de set van haar nieuwste film, Rendition.

Niet omdat ze last heeft van de vele nieuwsgierige crewleden en daardoor haar tekst vergeet of zo, maar omdat er steeds meer foto's van haar en haar tegenspeler en co-ster Jake Gyllenhaal in het geruchten- en roddelcircuit opduiken.

Reese heeft afgelopen maand net de scheiding van haar huidige man, Ryan Phillippe, aangevraagd en dus is ieder gerucht over een mogelijk nieuwe liefde even niet welkom.

New Line Cinema wil verder geen commentaar geven maar heeft het verbod dus op verzoek van Reese Witherspoon wel goedgekeurd.Gerelateerde links:
Wel 3G maar geen videotelefonie in Cambodja
Gsm-verbod op scholen in Duitsland
Samsung verbiedt gebruik eigen GSM
Camphones mogen weer de rechtzaal in
GSM-verbod in Schotse bioscopen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.