Nieuws
16 mei 2006 - Ron Smeets

Geen 770i, wel software update voor de Internet Tablet

Afgelopen weken werd alom aangenomen dat Nokia vandaag de opvolger, of toch op z'n minst een udate op de bestaande 770 Internet Tablet zou aankondigen, maar de Finse toestelmaker verraste vriend en vijand door alleen een software update van het OS naar de Internet Tablet 2006 versie aan te kondigen.

OK, deze update betekent onder andere dat vanaf nu Google Talk standaard zal worden meegeleverd met de Nokia 770, maar dat was al langer bekend.

Verder ondersteund het nieuwe OS ook SIP VoIP oplossingen en wat natuurlijk helemaal goed nieuws is voro de bestaande 770 klanten is het feit dat deze software update ook zal functioneren op de huidige 770's.Gerelateerde links:
Google Talk op nieuwe Nokia Internet Tablet
Kansloze actie van Nokia en Linksys
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.