Nieuws
05 januari 2009 - Martijn Derks

Gecko appstore voor xda-developers

Alweer een artikel over zaken die op xda devellopers spelen. De jongens en meisjes daar zijn de laatste tijd flink aan het knallen met goede apps. Dit is misschien nog wel de beste? Je kijkt wellicht net als ik met regelmaat op xda-developers en download er wat apps, die je aanspreken. Echter hiervoor moet je dan voor achter de pc gaan zitten. Het downloaden kan ook wel vanaf je smartphone maar echt lekker zoeken is dat niet.

Nu is er een oplossing genaamd Gecko onstaan vanuit een idee op xda-developers. Eigenlijk is het een app store zoals Apple en ook het Android platform al hebben. Maar dan voor apps van xda-developers leden.

Je kan er makkelijke programma's mee installeren maar ook zien of er updates zijn voor programmma's die je al op je windows mobile device hebt staan.   Hier  kan je de beta 3.1 downloaden. Ik heb het nu een dag of wat in gebruik en het werkt erg intuitief. Er staan nu zo'n vijftien apps in, maar dit zullen snel meer worden. Ach wat heb je te verliezen, probeer het eens!

Over de auteur: Martijn Derks