Entertainment
16 december 2005 - Ron Smeets

Gebruikte GSM voor 7000 Euro ?!

Op de Japanse veilingsite van Yahoo! is gisteren een tweedehands mobieltje verkocht voor ongeveer 7000 Euro (905.000 Yen). Nee, geen vergulde of met diamanten bekleedde 'bling-bling' GSM, maar een ordinaite, roze, Motorola M1000.

Wat hem zo speciaal maakte was het feit dat tennis ster Maria Sharapova er zelf mee gebeld had tijdens haar laatste bezoek aan Japan. De gelukkige eigenaar kan nu dus zeggen dat hij met Maria's GSM op zak loopt.

De opbrengst van de veiling ging overigens naar een goed doel, want Maria zit natuurlijk niet om 7000 Euro verlegen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.