Nieuws
12 januari 2006 - Ron Smeets

Gebruik MMS in Engeland fors gestegen

Een recent onderzoek onder mobiele abonnees in Engeland heeft uitgewezen dat momenteel zo'n 36% van alle mobiele Engelsen mel eens, of regelmatig, MMSjes verstuurd. Een jaar eerder lag dat percentage nog op 21%, zo meldt Digital Lifestyles.

Wat opvalt is dat, net als bij de ringtones, vrouwen meer MMSen dan mannen, respectievelijk 40 en 33 procent. Voor mobiel internetten, of WAP diensten, liggen de verhoudingen precies andersom; 38% bij de mannen en 26% van de dames gaat wel eens op zoek naar online info via zijn of haar mobieltje.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.