Wearables
16 februari 2015 - Ron Smeets

Gebogen smartwatch van Huawei op komst? Teaser afbeeldingen zouden duiden op de komst van een 4G Smartwatch

Huawei heeft in China twee nieuwe teaser afbeeldingen voor het MWC online gezet. Op een van de twee (zie foto helemaal onderaan dit artikel) is een lijn te zien die nogal wat weg heeft van de vorm die Samsung onlangs onthulde op de uitnodiging voor het Galaxy Unpacked event dat in Barcelona gepland staat.

Zou Huawei dan mogelijk ook een smartphone met gebogen scherm gaan presenteren? Dat is zeker niet ondenkbaar maar naar aanleiding van de twee tekeningen die de Chinese fabrikant nu onthuld heeft wordt vooral gespeculeerd over de komst van een gebogen smartwatch, mogelijk zelfs met 4G/LTE support. Een directe concurrent van de Samsung Gear S dus.

De kans dat Huawei op korte termijn een smartwatch gaat presenteren lijkt vrij groot, maar of onderstaande teaser daar het bewijs voor zijn? Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.