Nieuws
11 november 2006 - Ron Smeets

Garmin opent flagship store in Chicago

Een nieuwe trend in het marketing strategie van gadgetmakers: de 'Flagship Store'.

De meeste Telco's zoals Vodafone en Verizon, toestelproducenten als Nokia en Motorola en natuurlijk ook Apple, de ultieme MP3 player fabrikant, zijn al geruime tijd en aan de lopende band eigen winkels aan het openen.

Nu voegt ook een van 's werelds grootste producenten van navigatiesystemen zich in het rijtje van merken met hun eigen winkel.

Garmin opende gisteren (10 november) haar eerste Flagship Store in Chicago en zoals op de foto's (na de klik) te zien is liggen daar zoveel (personal) navigators dat verdwalen géén optie meer is!

Ik ben benieuwd wanneer we de eerste TomTom Store mogen verwachten. Ik heb zelf een Go910 en het zoeken naar, en vinden van accessoires valt nog best tegen . Zeker als je op zoek bent naar een accessoire waar verschillende oplossingen voor zijn en 'live' wilt zien waar je voor kiest. Anders dan te moeten wachten op de levering van een internetwinkel om er vervolgens achter te komen dat de kabel net effe iets anders is dan je besteld hebt of het helemaal niet past. . .Gerelateerde links:
Tom Tom en Vodafone revolutioneren file informatie
Nieuw logo en flagship store voor Sony Ericsson
Klein Nokia vlaggenschip in New York
Motorola opent eerste 'Flagship Store' in China
Philips gaat strijd aan met Tom Tom
Goedkope portable navigator voor Engelse markt
Garmin StreetPilot 2820 navigeert en entertaint
Portable Navi met land- en zeekaarten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.