Toestellen
11 november 2009 - Ron Smeets

Garmin Nüvifone M20 krijgt Windows Mobile 6.5 Upgrade

Niet dat wij er veel aan zullen hebben want het toestel is hier nog niet te koop, maar de Garmin Nüvifone M20 heeft nu ook zijn Windows Mobile 6.5 upgrade gekregen.

Het toestel wordt overigens voor het eind van dit jaar nog uitgbracht in een tiental Aziatische en Oost-Europese landen. Nee, nog steeds niet in Nederland dus, maar ik denk ook niet dat er veel mobiele navigators zijn die hier nog op zitten te wachten, toch? Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.