Nieuws
12 mei 2009 - Ron Smeets

Garmin Nuvifone G60 weer vertraagd

Het wil nog maar niet lukken met de Nuvifone van Garmin (en Asus). Begin 2008 verschenen de eerste berichten over de komst van een GPS Phone van de navigatie fabrikant.

Sindsdien alleen gevolgd door enkele foto's, aankondigingen en berichten over uitstel van de definitieve release.

Deze week moet Garmin wederom melden dat de Nuvifone G60 nog later komt dan verwacht. Zo schuiven we van medio 2008 via begin en medio 2009 naar de tweede helft van dit jaar. Volgens de fabrikant nemen de tests de ontwikkeling van de Linux-GPS-Smartphone meer tijd in beslag.

Eerst zien, dan geloven zeg ik!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.