Toestellen
06 oktober 2009 - Ron Smeets

Garmin Nuvifone G60 uitgepakt

Ah, daar hebben we de Garmin Nüvifone G60 weer eens. Voor het eerst 'gespot' vlak voor het Mobile World Congress van 2008. Daarna hoorden en lazen we eigenlijk alleen nog maar over uitstel, uitsel en nog eens uitstel. Ow ja, en tussendoor nog een hernieuwde aankondiging naar aanleiding van de samenwerking tussen Garmin en Asus.

Deze week heeft Garmin het toestel dan toch eindelijk in de winkels gelegd. OK, vooralsnog alleen bij AT&T in de VS, maar het is een start. Hieronder alvast een ruim tien minuten durende uitpakvideo van het toestel om nogmaals te bewijzen dat hij toch echt bestaat, de Nüvifone G60 ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.