Nieuws
14 april 2013 - Ron Smeets

Garmin GPS Experience, dag 2 (video)

Ik ben inmiddels weer in Nederland, maar zoals ik vrijdagavond al beloofde, hebben we ook een video gemaakt van de tweede dag van de Garmin GPS Experience die dit weekend aan de Costa Brava georganiseerd werd.

Op zaterdag waren hiken, met de Oregon 600 en Fenix Watch, en fietsen met de Edge 810 de twee activiteiten die we moesten doorstaan. Hieronder het video verslag van die dag. Morgen volgt nog een algemene video met wat andere leuke momenten en een artikel waarin ik iets meer zal vertellen over mijn 'Garmin GPS Gadget' ervaringen.

http://www.youtube.com/watch?v=3sqMFEb6tVA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.