Nieuws
12 april 2013 - Ron Smeets

Garmin GPS Experience, dag 1 (video)

Zoals jullie wellicht gelezen hebben ben ik momenteel, samen met Cowboy Jöran, aan de Costa Brava voor de Garmin GPS Experience. Een driedaags persevent met tal van sportieve gadget tests. Vandaag mocht ik hardlopen met twee GPS Running Watches, de Forerunner 910XT en 110, en golfen met de Garmin Approach S3 Golf Watch en de Approach G6 Golf navigatie.

Dat lopen is helemaal niks voor mij zoals jullie overduidelijk in onderstaand videoverslag zullen zien ;-) Golfen is meer mijn ding. Enfin, de GPS gadgets die Garmin voor beide sporten ontwikkeld heeft zijn wel erg cool om te gebruiken. Kijk zelf maar.

Morgen staat nog zo'n dag op het programma. Dan ga ik fietsen en hiken. De video daarvan verschijnt later dit weekend online.

http://www.youtube.com/watch?v=oV4MkeanfDw
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.