Toestellen
04 februari 2009 - Ron Smeets

Garmin en Asus komen samen met de Nüvifone G60

De eerste Smartphone met navigatie van Garmin staat al heel lang op de kalender. De Nüvifone zou in 2008 al op de markt komen maar werd later dat jaar uitgesteld naar 2009.

Inmiddels is duidelijk dat Garmin en diens partner op Smartphone gebied, Asus, besloten hebben de eerste Nüvifone modellen in Barcelona officieel te gaan presenteren.

Het eerste model wordt de Nüvifone G60 en ja, die heeft verdacht veel weg van het toestel dat we al ruim een jaar her en der voorbij hebben zien komen.

Als de laatste berichten nu wel kloppen dan komt het toestel rond de zomer van dit jaar op de markt. Of en wanneer Nederland en België aan de beurt zijn en wat de prijs gaat worden wordt nog even geheim gehouden. Hopelijk vertellen Garmin en Asus meer hierover in Barcelona en wordt hij niet nog een keer uitgesteld. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.