Toestellen
29 oktober 2008 - Ron Smeets

Garmin bevestigt Nüvifone voor 2009

Begin dit jaar kondigde Garmin aan dat ze nog dit jaar met haar gloednieuwe Navigatie Smartphone, de Nüvifone, op de markt zouden gaan komen.

Deze zomer werd al bekend dat die datum niet gehaald zou worden en dat de release waarschijnlijk naar de eerste helft van 2009 verschoven ging worden.

Welnu, vandaag bevestigde Garmin dat de release van de Nüvifone inderdaad gepland staat voor de eerste helft van het komende jaar.

Laten we voor het gemak even aannemen dat de Nüvifone inderdaad ergens midden in de eerste helft van 2009 op de markt zal komen, dan is er tegen die tijd ruim een jaar verstreken sinds de eerste en officiele aankodiging.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.