Accessoires
03 februari 2011 - Ron Smeets

Gaming en hands-on video's van de Motorola Xoom

De Motorola Xoom werd tijdens de CES officieel onthuld. Sindsdien krijgt deze Android 3.0 tablet behoorlijk lovende kritieken in de vele videopreviews die inmiddels online verschenen zijn.

Hieronder kun je er nog drie zien. Twee daarvan zijn gemaakt door Engadget. De eerste video is een algemene hands on en in het tweede filmpje worden de gaming functies nader bekeken. De derde video toont een demo van swiftkey, een nieuwe, snelle, manier van tekst invoeren, speciaal voor Tablets. Enjoy!

  Via Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.