Nieuws
16 oktober 2010 - Ron Smeets

Galaxy Tab twee dagen op proef in Londen

Helaas is dit (vooralsnog) geen actie waar potentiële kopers van de Galaxy Tab in Nederland gebruik van kunnen gaan maken, maar wellicht dat Samsung zich nog bedenkt ;)

Hoe dan ook, Londenaren die geinteresseerd zijn in de aanschaf van een Galaxy Tab kunnen zich aanmelden om de tablet de komende twee weken maximaal 48 uur zelf te testen.

Samsung zet met deze actie vooral in op forenzen die met de metro van en naar hun werk reizen in de hoop dat die het nut van het gebruik van een tablet met 3G verbinding in gaan zien en er vervolgens niet alleen eentje kopen maar ook rondbazuinen dat het toch zo'n fijn, handzaam en bruikbaar apparaat is.

Ook in Engeland is de Samsung Galaxy Tab, met een prijskaartje van 599 pond (ca. 682 Euro), duurder dan de iPad dus Samsung kan wel wat extra hulp / mond-op-mond-reclame gebruiken om potentiële kopers over de streep te trekken. Natuurlijk is de Galaxy Tab, in tegenstelling tot de iPad, ook in combinatie met een abonnement te krijgen, maar dan betaalt de Engelsman (of vrouw) nog steeds 199 pond (ca. €227), plus wat je dan per maand betaald, 12, 18 of 24 maanden lang.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.