Entertainment
23 november 2011 - Ron Smeets

Galaxy SII reclame met iPhone 4S kopers als lijdend voorwerp

Samsung en Apple zijn, in de smartphone en tablet wereld, al geruime tijd niet elkaars beste vrienden. Dat is nog een understatement. De Koreaanse fabrikant heeft, voor de VS, onderstaande, bijzonder leuke, commercial voor de Galaxy S II gemaakt.

Daarin worden (wachtende) iPhone fans en kopers als lijdend voorwerp gebruikt. Het kleinere scherm en de accu- en geluidsproblemen van de iPhone 4S komen ook aan bod. Geniaal gedaan.

http://www.youtube.com/watch?v=6h5JSojJN3Y

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.