Toestellen
14 maart 2016 - Ron Smeets

Galaxy S7 en S7 edge uit elkaar gehaald (video)

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge liggen amper drie dagen in de winkels en volgens de Koreaanse fabrikant vliegen ze als warme broodjes over de toonbanken. iFixit heeft haar toestellen al uit elkaar gehaald en zoals gewoonlijk maakten ze er ook weer een video(handleiding) van. Voor de hobbybob's onder ons ;)

Letwel, mocht je van plan zijn het toestel zelf uit elkaar te halen bedenk dan wel dat het bepaald geen makkie is. Volgens iFixit is het bovendien vrijwel onmogelijk om het glas los te halen en weer in elkaar te zetten zonder het display te breken. Dat je het weet!

Zoals gezegd hebben de 'slopers' van iFixit de standaard Galaxy S7 ook al uit elkaar gehaald. De video van die actie kun je hieronder bekijken. Enjoy!

Via (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.