Toestellen
23 februari 2015 - Ron Smeets

Galaxy S6 Edge teaser op Amerikaanse T-Mobile site Provider toont een 'Six Appeal' kiekje van het nieuwe Samsung vlaggenschip

Al maanden gaat het gerucht rond dat Samsung in Barcelona twee nieuwe Galaxy S6 modellen, waaronder eentje met een gebogen, Edge, display zal presenteren. De teasers die de Koreaanse fabrikant de afgelopen weken zelf gepubliceerd heeft laten daarvan echter nog niets zien.

Het lijkt er op dat de T-Mobile USA het bewijs geleverd heeft dat de Galaxy S6 Edge wel degelijk bestaat. De provider publiceerde namelijk onderstaande afbeelding op haar site met daarbij de tekst 'Six Appeal' en "The Next Big Thing is Almost Here". Het toestel dat daar van de zijkant getoond wordt heeft duidelijk ook een scherm aan de zijkant (het magenta deel) Verder worden bezoekers van de pagina uitgenodigd zich in te schrijven om 1 maart als een van de eersten op de hoogte gebracht te worden van de aanbieding die Samsung en T-Mobile dan zullen onthullen. Dat laat dus weinig meer te raden over; dit is in ieder geval een teaser voor de nieuwe Galaxy S6 Edge.

Omdat het toestel alleen van de zijkant te zien is kan verder vrij weinig over de specs en het design gezegd worden, maar voor een 'Edge' variant is de zijkant natuurlijk wel de meest in het oog springende deel. Toch is rechtsonder wel weer een menuknop te zien. Verder valt mij nog op dat dit toestel niet zo naadloos is als in de derde teaser van Samsung zelf gesuggereerd werd. Tussen het scherm en de behuizing is duidelijk een 'naad' zichtbaar. Maar goed, het zou natuurlijk kunnen dat de Edge variant van de Galaxy S6 iets anders ontworpen is dan zijn 'standaard' broertje. Zondag 1 maart zal het allemaal duidelijk worden.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.