Toestellen
21 augustus 2015 - Ron Smeets

Galaxy S6 Edge Plus met twee simkaarten staat al op eBay

Voordat Samsung de Galaxy S6 Edge Plus en Galaxy Note 5 officieel presenteerde deed al even het gerucht de ronde dat van de Note 5, in bepaalde landen, ook een dual sim versie beschikbaar zou komen. Er werd zelfs gespeculeerd dat in die modellen gekozen zou kunnen worden voor twee simkaarten of een sim en een microSD geheugenkaartje door middel van een zogenaamde gecombineerde sim/microSD ingang. Helaas is dat laatste niet het geval gebleken, maar de Galaxy Note 5 is inmiddels in sommige landen wel al in een dual sim versie verkrijgbaar.

Het lijkt er nu op dat ook de Galaxy S6 Edge Plus een variant met twee simkaarten heeft. Samsung heeft daar zelf nog niets over geroepen, maar op eBay wordt het toestel, in alle vier de beschikbare kleuren, al aangeboden door een aanbieder in Singapore; Tropical Mobile. Het prijskaartje is wel behoorlijk gepeperd: 999 dollar (US). Dezelfde verkoper biedt overigens ook veel andere nieuwe Samsung's aan, maar allemaal voor vreemde prijzen. Zo wordt een nieuwe Galaxy S6 aangeboden voor 556 dollar en staat een nieuwe Galaxy S4 (uit 2013) te koop voor 999 dollar.

Niet dat bij ons heel veel smartphone kopers met smart zitten te wachten op een dual sim versie van de Galaxy S6 Edge Plus, maar ik zou toch twee keer nadenken voordat ik er eentje uit Singapore liet komen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.