Toestellen
15 juni 2015 - Ron Smeets

Galaxy S6 Active mishandeld (video) Gooi-, smijt- en onderwaterwerk met de nieuwe robuuste Samsung

Tja, wanneer je als fabrikant een robuuste versie van een smartphone maakt, die dus tegen een stootje, stof en water moet kunnen, dan kun je verwachten dat gebruikers dat gaan testen.

Onlangs onthulde Samsung in de VS de zogenaamde Active versie van de Galaxy S6. Jeremy Judkins nam de taak op zich om de roobuust- en waterdichtheid van dat toestel aan enkele tests te onderwerpen. Uiteraard maakte hij daar enkele filmpjes van. Daarin zie je of het toestel een val van vier meter hoogte en 30 minuten in een tropisch aquarium kan overleven ;) De derde video laat zien hoe waterafstotend het scherm is.

https://youtu.be/0xUkoBun-fIhttps://youtu.be/Q-5Vmlj6T5Ihttps://youtu.be/D8Lgjns9XwU

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.