Geruchten
06 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

'Galaxy S5 pas in mei in de winkels'

Volgens de bekende Russische blogger Eldar Murtazin - die doorgaans als betrouwbaar wordt bestempeld - zal de Samsung Galaxy S5 niet gepresenteerd worden op het Mobile World Congress. Hij beweert namelijk dat de lanceringsdatum van het toestel in maart zal zijn, net zoals de Samsung Galaxy S4 vorig jaar. De verkoop van de Samsung Galaxy S5 zou volgens hem pas gaan gebeuren in de maand mei. 

Dat er een Samsung Galaxy S5 komt, kunnen we in ieder geval wel met zekerheid zeggen. De afgelopen jaren heeft Samsung laten zien dat ze elk jaar een nieuw toestel op de markt brengen, net zoals Apple. De laatste tijd gingen er veel geruchten rond dat de Samsung Galaxy S5 eind februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd zou gaan worden, maar met de tweet van Eldar Murtazin lijken deze geruchten uit de wereld verbannen. 

Vorige week leek het erop dat de geruchten bleken te kloppen, toen een topman van Samsung de geruchten als 'ongeveer juist' bestempelde. Maar iedereen kan zelf wel invullen dat de maanden maart en mei ook wel erg dichtbij eind februari liggen, dus dat zijn uitspraak niet al teveel kracht geeft aan de geruchten.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl