Entertainment
22 augustus 2014 - Ron Smeets

Galaxy S5 doet de ALS Ice Bucket Challenge en nomineert...

Nu bijna alle bekende, en minder bekende, wereldburgers de ALS Ice Bucket Challenge gedaan hebben vond Samsung het tijd om de actie verder uit te breiden.

Hieronder zie je de Galaxy S5 die een emmer ijswater over zich heen krijgt en natuurlijk ook drie nieuwe toestellen nomineert.

Dat zijn de, allemaal niet waterbestendige, iPhone 5S, HTC One (M8) en de Nokia Lumia 930. OK, misschien een beetje gemeen van Samsuing, maar ik ben benieuwd of de drie fabrikanten de uitdaging op een of andere creatieve manier (met een hoesje wellicht) toch aannemen ;) 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.