Toestellen
26 april 2013 - Redactie MobileCowboys

Galaxy S4 vs Lumia 920 vs Xperia Z videovergelijk

Met de komst van de Samsung Galaxy S4 vragen vele zich af hoe verhoudt het toestel zich ten opzichte van zijn concurrenten? Snelheid is te meten dmv benchmarks die geven je een indicatie. In een audio- en video vergelijk komt er een persoonlijke smaak om de hoek kijken. Immers vinden we niet allemaal dezelfde kleuren of klankkleur mooi.

Ron heeft gisteren op de Dam in Amsterdam de Samsung Galaxy S4, Nokia Lumia 920 en de Sony Xperia Z naast elkaar gebruikt om nagenoeg dezelfde opnames te maken zodat je een beetje een beeld krijgt van de verschillende video en audio opnames. Nu vragen jullie je misschien af waarom geen HTC ONE in het videovergelijk? Welnu, zoals Ron het in de videoreview van de Galaxy S4 al zei, "De HTC ONE moest terug dus naar HTC dus dat vergelijk komt later nog een keer."
Video%20vergelijk%20Galaxy%20S4%20vs%20Lumia%20920
In onderstaande video's krijgen jullie een indruk van de film en audio kwaliteiten van de drie toestellen. Opvallend is dat uit de meta-data van de video bestanden was op te maken dat de Lumia 920 geen stereo geluid opneemt en ook niet op 48kHz waar de Galaxy S4 en Xperia Z dat wel doen.
Voor de volledigheid alle toestellen nemen op in 1920x1080 Full HD video, de Nokia Lumia heeft een 26mm f/2.0 lens de Sony Xperia Z een 28mm f/2.2 en de Galaxy S4 een 31mm f/2.2 lens.

http://www.youtube.com/watch?v=dd7qqSHq_k0http://www.youtube.com/watch?v=G8M7hFXU9ac
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl