Geruchten
06 december 2012 - Ron Smeets

Galaxy S IV met onbreekbaar scherm komt in april

De Samsung Galaxy S IV houdt de gemoederen in de geruchtencircuits al een tijdje volop bezig. De nieuwste berichten over het toestel spreken wederom van een release in de eerste helft van 2013; april om precies te zijn. Dat zou dus ene maand eerder zijn dan de lancering van de Galaxy S III, in mei van dit jaar.

Verder wordt ook gespeculeerd over de aanwezigheid van een onbreekbaar scherm. Andere, eerder uitgelekte, specs worden door de nieuwe bronnen van deze geruchten ook 'bevestigd'.

Zo zou het scherm van de Samsung Galaxy S IV inderdaad groter (5 inch) worden met een full HD (1080p) resolutie en een pixeldichtheid van 441ppi. Verder wordt ook weer gesproken over een 13 megapixel camera, aldus Reuters. Samsung zelf houdt de kaken voor wat betreft de Galaxy S IV, die ontwikkeld zou worden onder de codenaam 'Project J', stevig op elkaar. We zullen het wel zien (of niet) over een paar maanden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.