Toestellen
21 juni 2012 - Ron Smeets

Galaxy S III uitgebrand in carkit

Voor zover ik het nu kan overzien is dit nog een incident, maar Samsung heeft de zaak wel in onderzoek. Op de foto hiernaast (en onder) zie je een Galaxy S III die duidelijk iets te heet geworden is.

De eigenaar van het toestel had hem in zijn carkit zitten toen het begon te vonken en 'vlammen' met dit als resultaat. Gelukkig raakte de eigenaar niet gewond, al liep het dashboard van zijn auto ook wat brandschade op.

De leverancier, Carphonewarehouse, heeft het toestel opgestuurd naar Samsung en die hebben dus ook al erkend het te zullen onderzoeken. “Samsung is aware of this issue and will begin investigating as soon as we receive the specific product in question. Once the investigation is complete, we will be able to provide further details on the situation. We are committed to providing our customers with the safest products possible and are looking at this seriously“.

De foto's: SGSIII-fire-a SGSIII-fire-b SGSIII-fire-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.