Geruchten
04 oktober 2012 - Ron Smeets

Galaxy S III Mini wordt 11 oktober, in Duitsland, onthuld?

Enkele dagen geleden doken al geruchten op over de komst van een kleinere versie van de Samsung Galaxy S III, de Galaxy S III Mini.

Nu is een soort van aankondiging online verschenen waaruit je zou kunnen afleiden dat dit toestel mogelijk al op 11 oktober, in Duitsland, onthuld gaat worden. Gesproken wordt namelijk over de presentatie van een toestel met de pay-off: 'Zo groot kan klein zijn'.

Rechstonder is een deel van dat toestel te zien. Daaruit valt niet al te veel af te leiden, anders dan dat het toestel ook ronde hoeken heeft. De Duitse presentatie van Samsung wordt gehouden bij de Samsung Mobile Store in Frankfurt. Misschien dat ik daar even naar toe rijd, als er geen Nederlands event op die dag gepland wordt. Samsung heeft er namelijk een gewoonte van gemaakt om dit soort uitnodigingen in Nederland pas op het allerlaatste moment rond te sturen ;-)

Overigens werd de afgelopen dagen ook al gespeculeerd over de specs van de Galaxy S III Mini. Het toestel zou niet alleen kleiner worden, een 4 inch WVGA scherm, maar ook een dual core (1GHz) processor en 5 megapixel camera krijgen. Vergeleken met de 'gewone' S III is zijn dat dus ook echte 'mini specs'. Mits de geruchten kloppen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.