Geruchten
05 april 2012 - Ron Smeets

Galaxy S III gerucht #952; nieuwe look; onthulling op 22 mei

Ik denk niet dat ik heel ver van de waarheid verwijderd ben als ik roep dat dit zo ongeveer het 952e Galaxy S III gerucht is, toch?

Enfin, GSM Arena heeft een Koreaanse screenshot opgedoken van de persuitnodiging voor de lanceer party van de Galaxy S III. Daarop is de onderzijde van het toestel te zien, en die is weer heel anders dan hetgeen tot nu toe in de geruchtencircuits opgedoken was.

De kwaliteit van het screenshot, waarop ook te lezen is dat de Galaxy S III op 22 mei in Londen onthult gaat worden, is niet bepaald hoog te noemen. Maar goed, het zijn dan ook geruchten ;-) Opvallend is dat het toestel dat op deze afbeelding getoond wordt een metalen body lijkt te hebben. We zullen het wel zien.

Via (Google Translate)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.