Nieuws
20 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

'Galaxy Note III in september al in de winkel te vinden'

Volgens Sammobile zal de Galaxy Note III al in september in de winkels liggen. Dit beweren zij op basis van releasedata die de site ontvangen heeft van anonieme bronnen. Volgens dezelfde bronnen zou de smartwatch van Samsung, de Galaxy Gear, in oktober op de markt verschijnen. Sammobile heeft al jaren een goede reputatie als het gaat over het aankondigen van nog niet gelanceerde producten van Samsung. 

Wat nog meer opvalt aan het bericht van Sammobile, is dat ze al weten dat er geen 16GB-versie zal komen. Dit was bij de vorige Note-phablets wel het geval. De kans zit er dik in dat Samsung de Galaxy Note III op 4 september in Berlijn zal onthullen. Eerder deze maand verstuurde het bedrijf namelijk al een uitnodiging aan de pers voor het 'Unpacked'-evenement, waar Samsung normaal gesproken één of meerdere nieuwe producten aankondigt.

Als we eerdere geruchten moeten geloven, krijgt de Note III een full-hd amoled-display van 5,99 inch. Dit type scherm is hetzelfde soort scherm als bij de Galaxy S4. Verder zou de Note III een 13-megapixelcamera moeten hebben en zal er een Snapdragon 800-processor aan boord zijn. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl