Toestellen
07 februari 2015 - Ron Smeets

Galaxy Note Edge krijgt ook een Swarovski makeover 1800 glimmende steentjes laten het toestel glinsteren

Samsung staat al jaren bekend om de Swarovski makeovers en accessoires voor haar toestellen en gadgets. Het moge duidelijk zijn dat de Koreaanse fabrikant daarmee vooral de vrouwelijke doelgroep wil 'strikken'. Tot enkele jaren geleden deden ze dat nog met speciale 'Ladyphones'. Of je de glimmende steentjes al dan niet mooi vindt is natuurlijk een kwestie van smaak.

Meestal is Samsung zelf (mede) verantwoordelijk voor de Swarovski bling versies van toestellen en accessoires. Enkele recente voorbeelden daarvan zijn de Galaxy S5 en de Gear S. In het geval van de Galaxy Note Edge heeft de fabrikant echter geen invloed gehad op de Swarovski makeover met meer dan 1800 glitterende steentjes. Het Duitse Crystallize your Design kwam zelf op het idee. Zij doen dat overigens ook voor de iPhone 6 en andere gadgets. Helaas melden de makers niet wat deze Swarovski makeover voor de Galaxy Note Edge kost.

Hieronder staat nog een korte video waarin de Swarovski variant van de Galaxy Note Edge van dichtbij te zien is. Helaas valt te belichting ietwat tegen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.