Toestellen
11 november 2014 - Ron Smeets

Galaxy Note Edge komt voor 899 Euro ook naar Nederland Helaas valt 'Be' van de Benelux voorlopig buiten de boot

Afgelopen weekend werd bekend dat Samsung, met een aardige marketingstunt, al gezwicht was voor de druk van de Duitse fans om de Galaxy Note Edge toch in het land van de brat- en currywurst op de markt te zetten.

Welnu, de Koreaanse fabrikant heeft het aantal landen waar het toestel te koop zal worden aangeboden verder uitgebreid en ja, Nederland zit daar ook bij. Maar nee, België helaas niet. Dat is dus jammer voor onze zuiderburen, maar die besparen dan ook wel weer wat geld aangezien het toestel een advies prijskaartje van 899 Euro gaat krijgen. Da's bepaald niet misselijk.

UPDATE (16u25): Samsung heeft inmiddels de Galaxy Note Edge officieel aangekondigd voor de Nederlandse markt en het toestel wordt 50 Euro goedkoper.

Wanneer de Galaxy Note Edge bij ons precies in de winkels verschijnt en of hij, net als in Duitsland, exlusief in de online Samsung Store verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. In Duitsland zal dat Note Egde eind deze maand al te koop zijn. Denemarken volgt 12 december. Laten we hopen dat Nederland daar ergens tussen zit. 

Behalve Nederland, Duitsland en Denemarken zal de Galaxy Note Edge de komende periode ook in Rusland, Kazachstan, Groot Brittannië, Luxemburg, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Scandinavië, India, Austrlië, Nepal en Singapore uitgebracht worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.