Toestellen
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Galaxy Note 4, wegens enorm succes, vertraagd in de UK Engeland zou het toestel eerder krijgen dan de rest van de wereld maar dat gaat dus niet door

Samsung fans en andere Galaxy Note 4 kopers in Engeland kregen gisteren, een dag voor de officiele winkellancering in het land van de vis met friet en azijn, slecht nieuws.

Het toestel, zo meldde de lokale afdeling van de fabrikant in een tweet, is namelijk een week vertraagd. De reden? De verbazingwekkend grote vraag en interesse voor het toestel.

Uhm. dat kllinkt op z'n minst een beetje vreemd want als de lancering daardoor in de UK met een week uitgesteld moet worden, waar is de voorraad dan naar toe? Je zou toch zeggen dat je er niet pas een dag voor de winkellancering achter komt dat er niets in de magazijnen ligt. Toch?

Maar goed, vermoedelijk zijn de 'Engelse' toestellen in Korea verkocht. Daar bleek de Galaxy Note 4 in een mum van tijd uitverkocht te zijn toen hij op 26 september in de winkels verscheen. Maar het kan natuurlijk ook dat de fabrieken, door de grote vraag in Korea (en China waar de Galaxy Note 4 ook al in de winkels ligt) productieproblemen ontstaan zijn. Allemaal speculatie. Belangrijker is dat de Galaxy Note 4 bij ons niet vertraagd wordt. In Nederland zal het toestel op 17 oktober te koop zijn. Door de Engelse vertraging is dat nu dus tegelijkertijd met onze buren op het eiland ;) 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.