Geruchten
17 augustus 2014 - Ron Smeets

Galaxy Note 4 specs nogmaals 'bevestigd' in benchmark

Dat de Samsung Galaxy Note 4 uitgerust wordt met bijzonder fraaie spes is, ondanks dat het toestel pas over een paar weken officieel gepresenteerd wordt, nu al geen echt nieuws meer. Het toestel was zelfs met specs al te zien in een online shop (foto).

Om die geruchten, want formeel zijn het dat nog altijd, nog meer kracht bij te zetten dook nog maar eens een benchmark van het toestel op. Daarop zijn alle eerder gelekte specs ook weer te zien.

Helaas is de kwaliteit van het screenshot niet bijzonder goed, maar als je weet welke specs al aan de Galaxy Note 4 gekoppeld zijn dan kun je ze ook hierop weer herkennen ;)

- Android 4.4.4
- Exynos 5433 Octacore processor
- ARM Mali 1760 GPU
- 16 megapixel camera
- 3 GB RAM 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.