Entertainment
29 augustus 2014 - Ron Smeets

Galaxy Note 4: Creatief, schrijven, delen en groot (video)

Met nog een dag of vijf te gaan tot de officiële onthulling van de Galaxy Note 4 heeft Samsung nog maar eens een paar 'sneak preview' video's van het toestel online gezet.

Daarin wordt het apparaat zelf niet getoond, maar toch vooral wat hij met je doet en hoe hij het dagelijkse leven kan vereenvoudigen en verrijken. Nou, nou, en dat allemaal in een toestel van npg geen 15 centimeter doorsnee? Ach ja, het zijn wel leuke filmpjes voor de vrijdagmiddag. De rest zien we volgende week wel in Berlijn.

http://www.youtube.com/watch?v=tPzaPI418_0

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.