Toestellen
14 september 2014 - Ron Smeets

Galaxy Note 4 commercial vol met iPhone 6 Plus opmerkingen

Dit keer heeft Samsung geen acteurs of semi- voorbijgangers ingehuurd om de Galaxy Note 4 af te zetten tegen de iPhone 6 Plus.

Nee, de nieuwe commercial voor Samsung's phablet is doorspekt met opmerkingen die Samsung bij de release van de eerste Note naar het hoofd geslingerd kreeg van pers en consumetnen, aangevuld met commentaren over de iPhone 6 Plus uit diezelfde hoek.

Natuurlijk, het is een Samsung commercial dus alles is vakkundig in elkaar gezet zodat de Note 4 er als beste uit springt en ook nog even de extra features, die de iPhone 6 Plus nog mist, aan bod komen. Maar heeft Samsung dat met het bewezen concept en succes van haar phablets nog wel nodig?

http://www.youtube.com/watch?v=oxhSnNZH3Rk

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.