Tablets
19 juni 2012 - Ron Smeets

Galaxy Note 10.1 krijgt mogelijk een 'gewone' belfunctie

Bellen met een tablet is, en blijft, een raar gezicht. De eerste Galaxy Tab, een 7 inch model, had die functie wel aan boord maar dat werd niet echt veel gebruikt. Een tablet aan je oor, dat wil toch niemand? ;-))

Nu is er een video opgedoken (zie hieronder) waaruit je zou kunnen opmaken dat de Samsung Galaxy Note 10.1 mogelijk ook een 'gewone' belfunctie krijgt. Kijk zelf maar, de telefoon functie wordt na iets meer dan een minuut getoond.

http://www.youtube.com/watch?v=O-8og6ldkgA

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.