Geruchten
03 oktober 2012 - Ron Smeets

Galaxy Nexus 2 en 32GB Nexus 7 op lijst Carphone Warehouse

Geruchten over een opvolger van de Galaxy Nexus zijn niet nieuw. Eerder zagen we al een xml profiel van dat toestel en een foto die met diens camera gemaakt zou zijn. Nu is de Galaxy Nexus 2, samen met een 32GB versie van de Nexus 7 tablet, opgedoken in de database toestellijst van de Carphone Warehouse.

Meer informatie dan dit is niet uitgelekt, maar het lijkt meer dan waarschijnlijk dat Samsung (en Google) binnenkort met een opvolger van de Galaxy Nexus komen. Die is inmiddels alweer een jaar oud.

De eventuele komst van een 32GB versie van de Nexus 7 tablet, die door Asus gemaakt wordt, lijkt ook voor de hand te liggen. Tot nu toe was die tablet alleen nog in een 8 en 16 GB versie te koop. We zullen het wel zien, of niet natuurlijk ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.