Accessoires
23 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

'Galaxy Gear smartwatch komt in 5 verschillende kleuren'

Volgens Sammobile zal de Samsung Galaxy Gear, de smartwatch van Samsung, in vijf kleuren op de markt verschijnen. De eerste vier kleuren worden in week 39 verwacht en een week later zou een andere kleur moeten volgen. De verwachting is dat de Galaxy Gear op 4 september aangekondigd zal worden tijdens het Samsung Unpacked-evenement, waar naar alle waarschijnlijkheid ook de Samsung Galaxy Note III aangekondigd zal worden.

SamMobile zegt dat ze de informatie van een betrouwbare bron hebben (ze hebben het vaker bij het juiste eind). In week 39 kunnen we de kleuren grijs, oranje, wit en zwart verwachten. Een week later zou de kleur witgoud moeten verschijnen. Zoals we Samsung kennen, zullen ze vast en zeker nog leuke namen gaan bedenken bij deze kleuren. 

Het is nog niet duidelijk of de smartwatches overal op de markt zullen verschijnen en of alle kleuren ook overal aanwezig zijn. De data zouden één of twee weken kunnen verschillen, maar eind september/begin oktober zouden ze sowieso in de winkel verkrijgbaar moeten zijn. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl