Geruchten
15 oktober 2016 - Ron Smeets

Galaxy C9 Pro gespot; een 6 inch alternatief voor de Note 7? Nou ja, alternatief? Zonder stylus of edge design dan

Dit weekend zijn enkele kiekjes opgedoken van een nieuwe Samsung phablet. Dat was in China en het toestel zou mogelijk ook alleen voor dat land bedoeld zijn, maar Samsung heeft op dit moment natuurlijk een gat in haar phablet portfolio ;)

De Galaxy C9 Pro zou, als de geruchten kloppen, een 6 inch phablet worden met full HD schermresolutie, een Qualcomm 652 processor met 6GB RAM en 64GB intern geheugen. Verder wordt gesproken over zowel een 16 megapixel camera aan de voor- als achterzijde van het toestel.

Uiterlijk lijkt het toestel, met een beetje fantasie, wel iets op de Note 7. Zo zijn de zijkanten afgerond maar heeft het scherm geen 'edge' design. Ow, en de stylus ontbreekt ook. Nah, ja, het is in ieder geval wel een phablet, en nog groter dan de Note 7 ook. Eerst maar eens afwachten of de Galaxy C9 Pro inderdaad bestaat.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.