Toestellen
06 februari 2008 - Ron Smeets

Galaxi Mini wordt de ‘Touch’ van Asus

De Taiwanezen van Asus hebben de afgelopen weken al een ‘Nokia E 90’ look-a-like gepresenteerd die volgende week in Barcelona ook van de partij zal zijn, maar het heeft er alle schijn van dat men ook wil meeliften op het succes van de HTC Touch.

Zie hier de eerste afbeeldingen van de Asus Galaxi Mini, een compact, full front touchscreen toestel dat wel iets weg heeft van zijn HTC concurrent.

Ook dit toestel zal volgende week in Barcelona officieel aan de wereld getoond worden. Asus heeft een deel van de specs al bekendgemaakt. Daarbij vinden we onder andere een QVGA display, Windows Mobile 6.1, GPS, 2 Megapixel camera, een 200MHz TI processor, GPRS, EDGE, WiFi en Bluetooth.

De prijs van de Galaxi Mini zal ergens tussen de 300 en 400 Euro gaan bedragen.Gerelateerde links:
Foto's en specs van de Asus M930W uitgelekt
Eerste live foto;s van de Asus M930
ASUS op de HTC toer
Uiterst complete Asus M530w smartphone
Asus P570 komt rond de Kerst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.