Nieuws
29 oktober 2013 - Redactie MobileCowboys

Gaat dit plan HTC er bovenop krijgen?

HTC heeft het moeilijk dat is al langer bekend, volgens Taiwaneese media die Nomura Securities citeert heeft de fabrikant 4 belangrijke punten die er voor moeten zorgen dat de weg naar boven ingezet gaat worden in plaats van langzaam richting de afgrond te glijden. De vraag is alleen, gaat dit reddingsplan werken?

Om te beginnen gaat er in de top van het bedrijf het een en ander veranderen, zo gaat HTC's mede oprichter Cher Wang meer taken van CEO Peter Chou overnemen en deze laatste gaat zich meer op product innovatie richten.

HTC gaat meer productiewerk outsource hierbij zouden Foxconn en Winstron de HTC toestellen gaan fabriceren. De mid-range toestellen krijgen goedkopere chipsets, ipv Qualcomm’s zouden deze toestellen MediaTek componenten krijgen. De high-end modellen blijven met Qualcomm werken.
En tot slot zou HTC op zoek gaan naar nieuwe telecom aanbieders die er mede voor moeten zorgen dat de producten meer zichtbaar worden bij consumenten.
HTC zelf heeft tot op dit moment nog niets van zich laten horen dus het is maar de vraag of de details zoals Nomura Securities deze naar buiten heeft gebracht kloppen, daarnaast is het de vraag op hiermee de consumenten HTC weer gaan omarmen?

via
bron 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl