Toestellen
20 december 2007 - Redactie MobileCowboys

G800: Europa’s eerste échte cameraphone [Advertorial]

Stel scherp op sentiment met de Samsung G800. Zoom in met de 5 megapixel camera en 3x digitale zoom. Perfectioneer met Face Recognition, Wide Dynamic Range breedbeeldmodus, panorama-, multi- en macroshotfunctie.

Vanaf eind november is de G800 cameraphone van Samsung in Europa verkrijgbaar; een perfecte symbiose van een volledige digitale camera én multifunctionele telefoon.

Dit strak ontworpen pronkstuk van Samsung heeft een professionele 5 megapixel camera en 3x optische zoom. Dat is niet het enige dat fotografenharten sneller doet kloppen.

Dankzij de Xenon flitser maak je zelfs onder de beroerdste lichtomstandigheden grandioze foto’s. Door de innovatieve breedbeeldmodus, panorama-, multi- en macroshotfunctie heb je al je foto-onderwerpen scherp in het vizier. Face-recognition zorgt voor perfecte portretten. Deze techniek zorgt namelijk dat de belichting en kleuren automatisch op de contouren van een gezicht worden ingesteld.

De zoomlens is zo ontworpen dat hij niet uitsteekt maar in de body van het toestel blijft. Ook heeft het apparaat een goede ergonomische grip, waardoor je altijd met vaste hand fotografeert. Zeg bewogen foto’s gedag.

Zelfs het 2,4" QVGA display is onderworpen aan slim design. Hij fungeert namelijk als camerazoeker. Daarnaast heb je tijdens het fotograferen toegang tot alle fotofuncties via een horizontale taakbalk onderin het scherm.

Filmpjes opnemen en delen is met deze telefoon erg simpel. Zonder ze eerst in je PC of laptop te laden kun je ze editen, uploaden en verzenden via UCC en een snelle HSDPA verbinding.Gerelateerde links:
Videopreviews Samsung i450 en G800
Verslag van het Samsung City Event
Samsung G800 gespot op dealer event
Samsung G800 maakt ook zijn opwachting
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl