Geruchten
20 januari 2009 - Ron Smeets

G1's nog niet op weg naar klanten!

Op Androidclub is vanochtend het bericht opgedoken dat T-Mobile vandaag al de eerste G1's naar de klanten zou gaan versturen die het toestel gisteren besteld hebben. Ofwel, negen dagen voor de 'officiele' leverdatum zoals die door T-Mobile de afgelopen dagen gecommuniceerd is.

Navraag wees uit dat het hier ging om een klant die het toestel gisteren besteld heeft en vandaag door T-Mobile gebeld werd omdat de verkoopafdeling nog niet wist of hij een witte of zwarte uitvoering van de G1 wilde ontvangen.

Nadat hij dit duidelijk gemaakt had vertelde de T-Mobile medewerker dat het toestel vandaag nog met TNT verzonden zou worden en hij het dus morgen in huis heeft.

Persoonlijk denk ik dat het hier gaat om een foutje (blunder) van de salesmedewerker van T-Mobile. Waarschijnlijk heeft hij op de automatische piloot antwoord gegeven omdat normaliter bestelde toestellen natuurlijk wel dezelfde dag nog verzonden worden.

Maar goed, ik heb voor de zekerheid ook nog maar even navraag gedaan bij T-Mobile zelf. Zij bevestigden nogmaals dat de eerste G1's echt pas vanaf 30 Januari uitgeleverd zullen worden en geen dag eerder!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.