Toestellen
28 oktober 2008 - Ron Smeets

G1 prijzen al verlaagd

Nog geen week nadat de eerste Android Smartphone in de Amerikaanse winkels ligt begint de prijs van het toestel al te dalen.

Met ingang van morgen (woensdag 29 Oktober) zal de T-Mobile G1 namelijk ook bij 550 vestigingen van de Wal-Mart, zeg maar de Amerikaanse Hema, in de schappen liggen met een prijskaartje dat ruim 15% lager ligt dan de T-Mobile prijs.

In combinatie met een twee-jarig T-Mobile abonnement betalen Wal-Mart klanten $148.88 voor het toestel, precies $31.11 minder dan de prijs die tot nu toe betaald moest worden.

Het is niet bekend of dit een tijdelijke aanbieding zal zijn of dat dit betekent dat de prijs blijvend verlaagd gaat worden. T-Mobile USA heeft haar prijzen in ieder geval nog niet aangepast.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.