Nieuws
18 november 2008 - Ron Smeets

G1 krijgt wel Flash support

Een van de irritante tekortkomingen van de iPhone vind ik het feit dat het toestel geen Flash ondersteunt. Om de een of andere reden willen de mannen van Jobs hier niet aan.

Tijdens de Adobe MAX developer's conferentie heeft de jongste concurrent van Apple, Android, aangekondigd dat de T-Mobile G1 binnenkort wél flash applicaties zal kunnen afspelen als de nieuwste versie van Adobe Flash, 10, gereleased wordt. (Zie video demo hieronder).

Misschien dat dit Steve Jobs en Apple alsnog op andere gedachten zal brengen. . .

http://www.youtube.com/watch?v=ghIGj9r3_vc

Via: i4U

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.