Toestellen
05 april 2007 - Ron Smeets

Futuristische 'Chocolate' concept GSM van Sky

De Koreaanse toestelmaker Sky, een van de merken van Pantech, heeft twee plaatjes vrijgegeven van de 'Sleek & Slim' concept GSM die men aan het ontwikkelen zou zijn.

Het is een strak vormgegeven slider, in hoogglans zwart, met touchpad en een chrome 'scheiding' tussen het verborgen display en ht keypad. Mmmh, ik denk dan meteen 'Chocolate Platinum'.

Als je naar het toestel op de foto's kijkt dan is die vergelijking zo gek nog niet. Goed, de 'Sleek & Slim' (ik mag hopen dat ze nog een andere naam kiezen voordat ie in de winkels ligt) is een stuk hoekiger en heeft een schuin aflopende onderkant, maar het 'Chocolate idee' zit er toch echt wel in verwerkt.

Wanneer en of dit toestel ooit op de markt komt, zeker hier in Europa, is niet bekend.Gerelateerde links:
Twee nieuwe Pantech multimedia toestellen
Pantech's nieuwste multimedia slider, de Sky IM-U160
Aparte multimedia GSM van Sky
Chocolate Platinum op komst
Plat 3.2 MPX toestel van Pantech en Curitel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.