Entertainment
16 oktober 2011 - Ron Smeets

Fun met Siri

Siri is een van de meest, nee, de enige, coole nieuwe feature van de iPhone 4S. Inmiddels, nu het toestel een paar dagen beschikbaar is in sommige landen, duiken ook de eerste grappige vragen en antwoorden van Siri op.

Zo wil Siri het liever niet hebben over HAL 9000 (de geflipte sprekende computer uit 2001 - A Space Oddysey), zegt hij te weten wat de zin van het leven is en kan hij ook helpen bij het verstoppen van een lichaam ;-)) Enfin, kijk zelf maar.

Enkele screenhots:

Siri-Hal Siri-Body

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.