Geruchten
21 november 2006 - Ron Smeets

Fully Loaded Smartphone, de 'Xda Flame' voor O2?!?

Het is duidelijk de week van de "Smartphone Geruchten en Aankondigingen". Eerder zagen we al de HTC Cavalier, de E-TEN M700 en de i-mate JAQ3 voorbijkomen. En natuurlijk ook de Nokia N97 en Apple iPhone, maar de eerste bleek fake en over de Apple Smartphone wordt al jaren gespeculeerd.

De volgende in de rij is het gerucht over een nieuwe Smartphone voor O2, de Xda Flame, die vooral opvalt vanwege de bijzonder complete uitrusting die het toestel toegedicht wordt.

O2's nieuwe paradepaardje zou standaard voorzien worden van: GSM met UMTS en HSDPA support, 2Gb opslagruimte, WiFi, 2MP camera, multimedia speler met surround sound, TV out en een 3.6 inch display met VGA (640x480) resolutie die aangestuurd wordt door een NVidia GoForce 5500 GPU. De overige functies worden bestuurd door een 520MHz XScale PXA270 processor.

Zoals gezegd, een 'Fully Loaded' PDA / Smartphone, maar als ik O2 een tip mag geven: stop er alsjebieft ook nog een GPS module in, voor zover dat nog niet gebeurd is.

Hieronder staat nog een afbeelding van de spec-sheet van O2 voor de Xda Flame.Gerelateerde links:
HTC Artemis als O2 Xda Orbit in de winkels
HTC Excalibur als O2 Xda Cosmo naar Duitsland
HP versie van de XDA Atom op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.